2015. szeptember 3., csütörtök

TRO 19622


Ha jól látom itt az SMA betegek gyógyszere. Elképzelhető, hogy már lehet kapni? Ennek részletesen
utána kell nézni.
Mi ez? TRO 19622 (cholest-4-en-3-one, oxime), egy koleszterinnel rokon vegyület, jelenleg az egyetlen hatásos gyógyszer jelölt az SMA betegség kezelését tekintve, amely többek közt az idegsejtekben található mitokondriumok pórusának két komponenséhez kötődve, a biokémiai folyamatok módosításán keresztül helyreállítja a betegség által oxidatív stressznek kitett mitokondriumok normális működését, az idegsejtek élettartamát növeli és a z idegsejtek regenerálódását segíti. Ezért a mozgató idegsejtek degenerációjából adódó betegségek gyógyításában szeretnék alkalmazni. Az első fázis eredményei alapján a TRO 19622 már napi egy szájon át bevett tabletta esetében is hatékonynak bizonyult SMA betegek kezelésekor.
Ezt a gyógyszert a TROPOS fejlesztette ki EU-pénzböl. 


http://www.medchemexpress.com/TRO-19622.html? gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrvrH9rwxeAIN5NXp1NB2uuzdrnD1e53SW0FQ2rET5LYaAjMI8P8HAQ#

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok én egy 19 éves anyuka vagyok akinek van egy 1 éves és 4 honapos kisfia és ebbe az sma1 tipusu betegsegbe szenved szeretnem ha segitenenek nekem hogy ne veszitsem el a kisfiamat remélem hogy hamar valaszolnak.

    VálaszTörlés
  2. https://www.facebook.com/groups/smaegyesulet/ keresd őket.

    VálaszTörlés